Een waterverzachter
heeft enkel voordelen


Een goed doordachte behandeling van uw water brengt alleen maar voordelen mee voor het welzijn van u en uw familie. Het installeren van één van onze kwaliteitsvolle waterontharders bevordert hygiëne, algemeen welzijn alsook de levensduur van waterleidingen. Zie het als een investering die u doet voor een langere levensduur van uw andere huishoudtoestellen (chauffageketel, wasmachine, vaatwasmachine, boiler, kranen, …).

VOORKOM VERSTOPPINGEN

De opgeloste kalk zet zich vooraf af in warmwaterleidingen en in huishoudtoestellen die met warm water werken (o.a. wasmachine, vaatwasmachine, koffiezet). Hoger elektriciteitsverbruik en het verstoppen van leidingen zijn de gevolgen. Uiteindelijk zal het volledig uitbreken en vervangen van de leidingen noodzakelijk zijn... een immense kost, die met een waterontharder gemakkelijk te vermijden valt.

EEN BETERE HYGIËNE

Een waterontharder zal vanaf dag één na installatie voor duidelijk merkbare verschillen zorgen: ruwe handen, dof haar en hard wasgoed zijn verleden tijd, net als kalksporen op douche, badkuip en wasbak. Het linnengoed is beter gereinigd en behoudt bijgevolg zijn zachtheid en mooie kleuren.

JE BESPAART GELD

Naar het voorkomen van grote kosten (o.a. vervangen van leidingen), zijn de besparingen op zeep en afwasproducten niet te onderschatten. De zeep zal veel beter schuimen. Hard schuren en schrobben zijn handelingen die tot het verleden behoren. Enorme besparingen op uw energie-rekening: kalkafzetting van 12 mm zorgt immers al voor een rendementsverlies van 60%.

GOED VOOR JE GEZONDHEID

Uw drinkwater is zoals het hoort: volledig zuiver, zonder geur of smaak. Verse groenten behouden na het koken met onthard water hun smakelijke kleur, lekkere aroma, zachtheid en hoeveelheid vitaminen. Gezond haar: meer kalk op uw haar maakt het immers broos en breekbaar en geeft kleur en glans geen kans.